2024. május 18. , 12:23
Köszöntjük Erik, Alexandra nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
EUvonal
Vendégkönyv
19.
2017.05.10.
Jó napot! Segíteni, hogy megtalálják a sírját a nagyapja Guzev (Guszev) Alex Makarovich. Elesett a háborúban, Március,április 1945. Lehet egy fotó a sírjában, ha lehetséges. az első temetés volt osli. a Könyv szerint az Átutalások, a vörös-kereszt Magyarország Osli, megváltozott Kapúvár . A mail <nada81 at yandex.ru> Köszönöm.

Good day! Help to find the grave of the grandfather Guzev (Gusev) Alex Makarovich. Killed in the war, March,April 1945. It could be a photo of the grave if possible. the first funeral was osli. according to the Book the Transfers, the red cross Hungary Osli, changed Kapúvár . The mail <nada81 at yandex.ru> Thank you.

Добрый день! Помогите найти могилу деда Гузев (Гусев) Алексей Макарович. Убит на войне, марте,апреле 1945 года. Это может быть фотография из могилы, если это возможно. первые похороны были osli. согласно книге переводы, Красного Креста Венгрии Osli, изменен Kapúvár . Почта <nada81 at yandex.ru> Спасибо.
   Válasz
Írta: Vendég
18.
2010.12.30.
ellátás
Ma 2010 december 30-án sebészetre kellett mennem,bejelentkeztem a kartonzóba,ahol mondták nincs elöttem egy beteg se,nem is volt senki.Közel 2 óra várakozás és 3 kopogás után /mire az volt a válasz hogy egy pillanat/ eljöttem,ilyen a kapuvári orvosi ellátás,mi van ha egy sulyos beteg ül ott?Hozzá teszem bent a rendelöben nagyon jól érezték magukat.
   Válasz
Írta: Vendég
17.
2010.12.28.
városkép
Szinte minden nap meg kell küzdenem az áthaladásért babakocsival a zöldségbolt elött,úgyanis a járda ami a gyalogosoknak van félig el van foglalva a zöldséges által,a másik felét a buszra várakozok foglalják el,így a gyalogos közlekedés szinte lehetetlen.Kérem az illetékes személyt intézkedjen,hogy a járda ismét a gyalogos forgalmat szolgálja.
   Válasz
Írta: Vendég
16.
2010.12.22.
Akadálymentesítés
Tisztelt városvezetőség!

Felháborítónak tartom, hogy egyes bolt tulajdonosok, szinte az egész járdát teljes szélességében a buszmegállóig elfoglalják, az általuk kipakolt zöldséges ládákkal. A közlekedés szinte lehetetlen, arról nem is beszélve, hogy a városképet rombolja és taszító képet mutat az ottlakók és átutazó emberek számára is.
Kérem intézkedjenek ez ügyben, hogy ne ilyen kép várja az embereket az ünnepek alatt és után!
   Válasz
Írta: Vendég
15.
2010.07.09.
egykapuvari
Javasolnám a híres kapuváriak rovatba beírni Reigl (szül. Némedy) Judit festőművészt, mivel ő is Kapuvár szülötte.
   Válasz
Írta: Vendég
14.
2009.12.10.
Hiányos információ!
Szeretném jelezni a honlap készítői számára, hogy a decemberi program hiányos! December 20-án 17 órakor a kapuvári Művelődési Központban Movement Dance School Karácsonyi Táncgála lesz. Kérem a hiányosságot pótolják.
Köszönöm
   Válasz
Írta: Vendég
13.
2009.11.18.
Koszontom onoket.Szlovakiabol irok.Szeretnek informaciot szerezni a korhazuk erkezelesi/viszer problema/lehetosegeirol/varolista,arak,stb./ Rendelkezem TAJ es egeszseg kartyaval de az onkolseges kezeles is erdekel/szuleim/.
   Válasz
Írta: Vendég
12.
2009.10.03.
KAPUVÁROS 40
AZT HITTEM 1 HÉTIG TEMÉRDEK PROGRAM VÁR RÁNK, EGY HÉTIG \"MULAT\" AZ EGÉSZ VÁROS , DE EZ NEM ÍGY TÖRTÉNT! AZT GONDOLOM KICSIT SZÍNESEBB, SZÍNVONALASABB PROGRAMOKAT ÉRDEMELTEK VOLNA A VÁROS LAKÓI, ABBÓL AZ ANYAGI KERETBŐL, AMIT SZÁNTAK RÁ! LESZÁMÍTVA A REKORD KÍSÉRLETET, AZ JÓ ÖTLET VOLT. SAJNOS SOKAN NEM TUDTAK BELŐLE FOGYASZTANI, MERT EGYESEK HETI ÉLELMÜKET FEDEZTÉK A PECSENYÉBŐL! RÖVIDEN TÖMÖREN ENNYI,...
JAVASLATOM: INKÁBB LEGYEN NÉHÁNY NAPOS,DE AZ LEGYEN EMLÉKEZETES SZÁMUNKRA!
ÜDVÖZLETTEL A VÁROS EGY POLGÁRA!
   Válasz
Írta: Vendég
11.
2009.10.02.
Köszönjük
Tisztelt Polgármester úr, Alpolgármester urak!
Tisztelt Képviselőtestület !
Kedves Kapuváriak!


A bevezetőben engedjék meg, hogy városuk és egyben otthonuk ünnepségsorozatához mély tisztelettel gratuláljak. Továbbá engedjék meg, hogy a 40 éves évforduló alkalmából pedig szivből jövő jókivánságaimat fejezzem ki a Polgármester úrnak, Alpolgármester uraknak, Képviselőtestületnek és Kapuvár minden egyes polgárának.

Nagyon megtisztelő volt számomra részt venni az ÖNÖK a szivárvány minden szinében pompázó ünnepségén. Láttam az örömtől fénylő szemeket és a moslyban úszó arcokat , láttam, hogy igazándiból tudtak örülni városuk és otthonuk ünnepének.

Kevés embernek adatik meg ez az élmény. Nekem hál Istennek ez megadatott, megadatott akkor, amikor az emberek már nem is tudják , hogy mit jelent moslyogni és örülni.

Azt kivánom ÖNÖKNEk, hogy mindig ilyen tiszta szivvel és mosollyal tudjanak örülni a városban történt és történő jó dolgoknak és mindennapjaikat pedig mindig a szivárvány minden szine övezze, hogy mindig ilyzen csodálatos város maradjon Kapuvár.

ISTEN ÉLTESSE KAPUVÁRT !

Dr. Juhos Ferenc
Nádszeg
   Válasz
Írta: Vendég
10.
2009.09.03.
Környezetszennyezés
Tisztelt Városvezetők!
Kérjük Önöket nézzenek utána és tegyenek valamit a húsgyári új fűtéssel és kéménnyel, mert mióta beüzemelték nem lehet szellőztetni, az udvaron kint lenni, normálisan aludni, mert még este is olyan bűz van, mintha műanyagot égetnének az ablakunk alatt! Ráhordja a szél a városra a füstöt. Nem hisszük, hogy ez normális és hogy nincsen egészségkárosító hatása, mert egész napos füstbeszívás után az egész környék fejfájásra panaszkodott.Jogunk van a TISZTA levegőhöz! Sok a kisgyerek is akik este nem tudnak tiszta levegőjű szobában aludni.
Várjuk válaszukat és lépéseiket ez ügyben, mert ez így kibírhatatlan.
Házhelyi lakók
   Válasz
Írta: Vendég
9.
2009.07.23.
gratuláció
gratulálok a honlaphoz,nagyon jól meg lett csinálva.
   Válasz
Írta: Vendég
8.
2009.03.10.
Huhh!
Huhh!
Az nem jó!

Nekem is volt egy magyar vizslám ami elment többször volt mikor haza is talált, aztán kb 1 éve már nincs meg...
Üdv: egy csornai ember
Írta: Vendég
7.
2008.10.25.
Segítség kérés....
Sziasztok!

Legvégső kétségbeesésemben írok ide.
Szeretnék gratulálni az oldalhoz, mert fantasztikus, de amiért írok ide az az, hogy elveszítettem kiskutyámat Brunot!
Egy 3 éves kan csokoládé színű coccer spánielt!
Kérek mindenkit, ha látták jelezzenek anyukámnak Dirinek vagy Apukámnak Dukai Imrének!
Nagyon köszönöm a segítséget és elnézést hogy ide írtam!

Minden jót: Dukai Regina
   Válasz
Írta: Vendég
6.
2008.08.19.
Webkamera
Rövidesen elindul még egy kamera is! Szerk.
   Válasz
Írta: Vendég
5.
2008.08.19.
Remekmű
Na, szép a webkamera képe, bár szürkületben kicsit sötét, de ez még elviselhető! Csak így tovább ;)
   Válasz
Írta: Vendég
4.
2008.08.01.
Kapuvári
Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm válaszukat! Természetesen nem rosszindulatból szóltam hozzá az oldalhoz, ellenkezőleg: meglátásomat fejtettem ki kicsit bővebben! Van egy hasonló kapuvári civil szervezet, aki szintén a rendezvényekkel foglalkozik: KAPUVÁR Rendezvény Infó ( http://kapuvar.extra.hu); hadd kérdezzem meg, kapcsolatban állnak Önök ezen oldallal / tulajdonosával? Mert nagyon jó anyagokat gyűjtenek össze, és nem utolsó sorban élő kameraképet ad, igaz nem 24 órás a közvetítés, de azért van! Remélem KAPUVÁR.hu oldal webkamerája is hamarosan beindul, sok sikert kívánok a munkához!

Tisztelettel: Kapuvári
Írta: Vendég
3.
2008.08.01.
Honlap további bővítése
Tisztelt Hozzászóló!
A honlap feltöltése folyamatosan történik, kis türelmet kérek és a rendezvényekről is felkerülnek a fotók. A webkamera jelen állás szerint nem a Hanság tetejére kerül.(Korábban valóban így volt tervezve, ezért készült a fotó) Remélhetőleg a napokban elindul, sajnos nem rajtam múlik.
Jelenleg a jogszabályoknak való tartalmi megfelelés az elsődleges cél!
Köszönöm a hozzászólást! Szerk.
Írta: Vendég
2.
2008.07.30.
Kapuvári
Tisztelt KAPUVÁR.HU üzemeltetők!

A webkamera képe abszolút nem jeleníthető meg, mert Kapuváron nincs is webkamera - még - jelenleg a Fő Téren. A kihelyezett kép egy digitális fényképezőgéppel készült a HANSÁG emeletéről kora tavasszal / télen, ez a fáról is látszik. Ez a kamera állás pedig nem a legjobb, mert nyáron a fák lombkoronája takarja a rálátást a belvárosra.
Másrészt a böngészőben nincs kiírva, hogy mekkora felbontásra van optimalizálva, 800x600-ason szétesik az oldal, a pontozott oldalvezetők szelik a szöveges tartalmat! Kérném az oldal átvizsgálását!
Továbbá szeretném megkérdezni, hogy vannak az oldalon fényképek a hétvégi rendezvényekről? Vagy csak a városi képek kerülnek fel ide?!

Köszönöm a választ előre is!
Üdv.: Kapuvári
   Válasz
Írta: Vendég
1.
2007.10.25.
Várjuk véleményüket!
Tisztelt Látogatóink!

Kérjük, írják meg véleményüket oldalunkról, városunkról.
Szívesen várjuk építő javaslataikat.

Köszönjük!
   Válasz
Írta: Vendég
1 / 1 oldal
Találatok száma oldalanként: 

Rendezés:  


Webkamera

WEBKAMERA TELJES MÉRETBEN ITT!

Linkajánló

Kapuvári Kormányablak

Magyarország.hu Kormányzati Portál

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


 


 

        

Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision