2024. április 29. , 23:56
Köszöntjük Péter nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


 Események

   Fotógaléria

   Könyvajánló


Elnyert pályázatok
 
     
 Elnyert pályázatok - sikeres projektek








 




 








EUvonal
Sportélet
Keresés:   

CASTRUM SPORT CLUB KAPUVÁR (Lakótelepi SE)

A 2008-as év versenynaptára jóval felülmúlja a korábbi éveket. A tavaszi sorozat két külföldi versennyel kezdődött: a francia és a dán nyílt bajnokságokkal. Az előbbit Lille-ben, míg az utóbbit Koppenhágában rendezték. Bak Sándor, Molnár Imre és Magyar Zoltán trió minden aranyérmet elhoztak.

Ezután került sor a Hungarian Open-re, ami az Európa Bajnokság válogató versenye volt. Érdekesség, hogy a viadalra meghívást kapott Oroszország is, akiket a japánok mellett a legjobb karatékáknak tartanak. Bak Sándor a korábbi Európa bajnokot is legyőzve, a harmadik helyen végzett, így biztosította helyét az EB keretbe.

Az utánpótlás korúak a kapuvári iskoláikat képviselve indultak a Diákolimpia dunántúli, majd országos versenyén. Négy arany, két ezüst és három bronzéremnek köszönhetően Dömötör Zsanett, Csikai Bence, Szili László, és Licskai Dávid indulási jogot szerzett a májusi bolgár kontinensviadalra.

A 2007-es budapesti Európa Bajnokság csodálatos sikerei megismételhetetlennek tűntek, azonban a 2008-ban Plovdivban rendezett EB-n három arany mellé egy ezüst és egy bronzérmet is sikerült nyerni. Csikai Bence, Licskai Dávid, Szili László arany, Bak Sándor ezüst, Dömötör Zsanett pedig bronzéremmel gazdagodott.

Balról jobbra:
Szili László, Bak Sándor, Dömötör Zsanett, Licskai Dávid, Csikai Bence
(Fotó: Dr. Szalai László)










KYOKUSHIN KARATE EB-PLOVDIV 2008.05.27 VERSENYBESZÁMOLÓ RIPORT
Készítette: Dr. Szalai László  (.pdf)


A klub Európa Bajnokaik részvételével nemzetközi edzőtáborban vettek részt a nyáron Jászberényben, majd saját klubtáborukban Balatonbogláron. A nyáron végzett edzésmunka az őszi verseny felkészülés jegyében zajlott.

Következő nemzetközi versenyük a 2008. szeptember 20-án megrendezésre kerülő Svéd nyílt Bajnokság. Indulók: Magyar Zoltán, Magyar László, Molnár Imre, és Bak Sándor.

A felnőttek ezután Horvátországban, majd az őszi országos versenyen mérik össze tudásukat.

A középiskolás csoport 2 hazai versenye mellett a Román nyílt Bajnokságon is indulnak a klub versenyzői. Az általános iskolásokra ősszel két verseny vár.

Az egyesület látványos töréstechnikai bemutatóval vett részt a Kapuvári Lovas napokon.

A szeptemberi iskola kezdéssel új csoportfoglalkozások indultak a 2-3, illetve 4-7 éves korúak számára heti 1 alkalommal, az iskolásoknak heti kettő, illetve felnőtt sportolni vágyóknak három alkalommal.

Hosszas előkészületek után megtörtént az egyesület névváltoztatása. A korábbi „lakótelepi” helyett, a város régi latin nevére utaló „CASTRUM” nevet vették fel. Az egyesületi formában is változás történt, a klub közhasznú lett. A klub új számlavezetője, az egyik szponzoruk, a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet.

 

 






Webkamera

WEBKAMERA TELJES MÉRETBEN ITT!

Linkajánló

Kapuvári Kormányablak

Magyarország.hu Kormányzati Portál

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


 


 

        

Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision