2021. május 7. , 03:26
Köszöntjük Gizella nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
EUvonal
Bizottságok

Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat tételt Ellenőrző Bizottság

Bizottság feladata

 1. Ellátja a polgármester, az alpolgármesterek, a képviselők vagyonnyilatkozatával kapcsolatos ellenőrzési feladatokat

  Ennek során:
  a)   Nyilvántartja és ellenőrzi a polgármester, az alpolgármesterek, a képviselő valamint a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársa valamint gyermeke vagyonnyilatkozatát.

  b)   A vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárás során a bizottság felhívja a polgármestert, az alpolgármestereket, a képviselőt a saját, illetve hozzátartozója vagyonnyilatkozatában feltüntetett adatokra vonatkozó azonosító adatok haladéktalan írásban történő bejelentésére.

  c)   A bizottság elnöke a bizottság tagjaival egyeztetett napokon a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási idejében betekintési lehetőséget biztosít a polgármester, az alpolgármesterek és a képviselők vagyonnyilatkozatába a Polgármesteri Hivatal a Humán Iroda Titkársági Osztályán. A megtekinthetőség lehetőségéről a bizottság elnöke a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján, és a város honlapján közleményben tájékoztatja a város lakosságát.

  d) A bizottság – a polgármesteri hivatal Humán Iroda Titkársági Osztálya közreműködésével – nyilvántartást vezet a vagyonnyilatkozatokról és az azokhoz kapcsolódó egyéb iratokról. A vagyonnyilatkozatokat és az azokhoz kapcsolódó egyéb iratokat a többi bizottsági irattól elkülönítetten kezeli.. Az ellenőrzési eljárás során történő betekintés tényét megfelelően dokumentálja.

  e) A bizottság felel azért, hogy a vagyonnyilatkozatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően őrizzék, kezeljék és az abban foglaltakat – a nyilvános vagyoni nyilatkozatok kivételével – más ne ismerhesse meg. 

 2. Kivizsgálja a polgármester, az alpolgármesterek, a képviselők      összeférhetetlenségénekmegállapítására irányuló kezdeményezéseket.

 3. Kivizsgálja a polgármester, az alpolgármesterek, a képviselők méltatlanságának      megállapítására irányuló kezdeményezéseket.

 4. A bizottság terjeszti a Képviselő-testület elé a vagyonnyilatkozat tételi eljárással,összeférhetetlenségi és méltatlansági eljárással kapcsolatos előterjesztéseket.

 5. A bizottság ellenőrzi  döntéseinek végrehajtását.

Bizottság tagjai

Elnök:
    Ferencz Tamás Gergő
 

Képviselő tag:
   Dukai Norbert
   Horváth László
Webkamera

WEBKAMERA TELJES MÉRETBEN ITT!

Linkajánló

Kapuvári Kormányablak

Magyarország.hu Kormányzati Portál

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


 


 

        

Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision